ISTORIJAT

TDM D.O.O. je porodično preduzeće. Osnovao ga je Tomislav Marinković 14.10.1992. godine sa ciljem da samostalno započne posao koji je prethodne dve decenije uspešno obavljao za preduzeća “Janko Lisjak” i “Metalservis” iz Beograda. On je ujedno bio i prvi direktor.

Od 1996. godine firma dobija i dva suosnivača prema tadašnjem Zakonu o preduzećima: Darka Marinkovića, diplomiranog mašinskog inženjera termo-tehnike koji je u preduzeću od 1.1.1995. i Maju Mijaljević, diplomiranog ekonomistu za spoljnu i unutrašnju trgovinu zaposlenu od 1.11.1999. godine.

Od 12.7.2004. godine funkciju direktora obavlja Darko Marinković, a finansijskog direktora Maja Mijaljević. Pored njih, za prodaju su zaduženi Bojan Petrašinović i Miloš Kostadinović, a za transport i skladištenje Saša Vidić. Toma Marinković je, s obzirom na svoje višedecenijsko iskustvo, stručni konsultant za brojna komercijalna i tehnička pitanja.

Želja nam je da na jednom mestu ponudimo kompletnu uslugu i rešenje problema za najširi krug korisnika - od projektanata, investitora, veletrgovina, do izvođača radova. U TDM-u se može dobiti sve iz oblasti grejanja i ventilacije: pružamo savete u vezi proizvoda ili problema kupaca. U prodajnom programu nudimo više od 5 000 različitih artikala za termo-tehničke instalacije (za sisteme daljinskog grejanja i kućne instalacije). Bavimo se i projektovanjem centralnog grejanja, kao i ugradnjom termo-tehničkih instalacija.

U skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2008 posedujemo sertifikat broj SO1-911-094 za oblast: Prodaja i ugradnja opreme za centralno grejanje i ventilaciju.

TDM je dobio zahvalnicu od Beogradskih elektrana za doprinos stvaranju modernog i efikasnog preduzeća, a takođe i za pomoć u rekonstrukciji crkve Sabor svetog arhangela Gavrila u opštini Ljig od Episkopa valjevskog Milutina.

U naše najznačajnije projekte se ubrajaju rekonstrukcija 211 podstanica na Novom Beogradu, BIA, Institut „Moma Stanojlović“, Kika, Sloboda Čačak, Švedska ambasada, JU Banka Zaječar, upravna zgrada Jinprosa, parohijski dom Bežanijske crkve, GAK Narodni front, Institut Torlak, KBC Zvezdara, KBC Zemun, KBC Bežanijska kosa, Klinički centar Srbije i više desetina stambenih objekata.

TDM doo
Spoljni i unutrašnji promet, projektovanje i inženjering
Jurija Gagarina 164b, 11 070 Novi Beograd
info@tdm.rs
tel/fax: +381 11 6166-041, 6166-049, 2177-900

© Copyright 2011 | TDM
Designed by PlumDesign